Kom Fam

Kommunikations facilitator, med speciale inden for Familier

4 dage
Kursus nr.: U4
Deltagerforudsætninger: De tre grundkurser (G1, G2 og G3) og Kom Fac
Deltagerantal: 12 – 16
Servering: Kaffe, te, frugt og snacks

Dette er specialet Kom Fam - en udbygning af Kom Fac, med speciale i familie-relationer.

Partneren er umulig, børnene skændes med hinanden, og du føler dig fanget i et virvar af frustration og magtesløshed. Du begynder at tænke: "Har jeg brug for det her?".

Det er selvfølgelig periodiske besværligheder, men det er med til at øge det pres, som i forvejen ligger på børnefamilierne. Nogle af vanskelighederne skyldes, at vi er forskellige "typer" og hører og oplever tingene forskelligt.

I alle relationer er der perioder, hvor tingene ikke går perfekt. Presset fra mange forskellige sider hober sig op, så der bliver mindre og mindre overskud til at være den kærlige forælder eller partner.

Vores måde at være sammen på bliver præget af dette pres. Vi har brug for måder at håndtere disse situationer på, og metoder, så vi undgår misforståelser og kan håndtere konflikter på en mere hensigtsmæssig måde.

Dette speciale kan bruges i alle former for relationer - i familier, i parforhold, i forhold til børn, i forhold til forældre og i dit netværk. Du kan bruge det i dine egne relationer eller i professionel sammenhæng.

Du lærer, hvordan du kan ”parkere” dine egne tanker og være i indre ro, så du kan lytte til andre uden vurderinger og uden at have projekter på deres vegne.

I specialet indgår en mentor-ordning, så du mellem kursusgangene har mulighed for at få råd og vejledning af en uddannet Kommunikations Facilitator.

Uddannelsens indhold:

  • Det gode eksempel
  • Temperamenter og typologier i familien
  • Hvordan er I forskellige?

Hvordan kan I støtte hinanden?

Hvordan tager I hånd om jeres forskellige behov?

Hvad er styrkerne ved jeres forskellighed?

  • Børn og lytning
  • Tankemønstre og deres betydning for kommunikationen
  • Det røde spor
  • Konflikter i familien
  • Kultur forandring

Hvis du er interesseret i at høre mere om dette speciale,
kan du ringe til Stuart Peacock på tlf. 27 51 64 02
eller du kan sende en besked på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.